Pasta jajeczna z rzodkiewką

Oceń ten przepis!

4/5 4 9 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 10 min.

  • Oczekiwanie 7 min.

  • Porcje 6

4/5 4 9 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka gotujemy na twardo. W tym czasie opłukać rzodkiewkę i pozbyć się z niej liści i korzeni.
  2. Rzodkiewkę trzemy na tarce o grubych lub drobnych oczkach, jajka obieramy ze skorupek. Następnie trzemy je na tarce do miski gdzie już jest starta rzodkiewka. Dodajemy pieprz i sól oraz majonez. Całość mieszamy i doprawiamy do smaku.

Opis przepisu:

Klasyczna pasta jajeczna, która świetnie będzie smakować w połączeniu ze świeżym pieczywem. Dodatek w postaci rzodkiewki, jaki możecie znaleźć w tym przepisie, doda jej lekkiej pikanterii, dzięki czemu pasta będzie jeszcze smaczniejsza. Pycha!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?