Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pomidory i mozzarella - czy może istnieć lepsze połączenie w kuchni? Tak - do tego duetu dodać możesz jeszcze inne warzywa: paprykę, ziemniaki, bataty, dynię oraz cebulę, obecne w Zupie z czerwonymi warzywami WINIARY. Na pierwsze danie podaj Zupę z czerwonymi warzywami WINIARY z mozzarellą i pestkami słonecznika. Pestki słonecznika możesz zastąpić pestkami dyni lub mieszanką różnych pestek, które będą przyjemnie chrupać, a przy okazji dostarczą zdrowych tłuszczów. Taką aromatyczną, apetycznie wyglądającą zupę ze smakiem zjedzą również dzieci - najbardziej wymagający smakosze. :-)
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Pestki słonecznika upraż̇ na suchej patelni.
Krok 2
5 min
Zupę z czerwonymi warzywami WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.
Krok 3
5 min
Do miseczek rozłóż̇ kulki mozzarelli, wlej gorącą̨ zupę̨ i posyp uprażonymi pestkami słonecznika oraz listkami oregano.
Krok 1
z
3
Pestki słonecznika upraż̇ na suchej patelni.
Krok 2
z
3
Zupę z czerwonymi warzywami WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.
Krok 3
z
3
Do miseczek rozłóż̇ kulki mozzarelli, wlej gorącą̨ zupę̨ i posyp uprażonymi pestkami słonecznika oraz listkami oregano.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0