Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kolorowa zupa warzywna to prawdziwa gratka dla wielbicieli wiosennych smaków. Gotujemy ją na Rosole z kury z makaronem WINIARY, z dodatkiem podsmażanych na maśle młodych warzyw: kalarepki, marchewki, szparagów i ziemniaków. Do tego mnóstwo zieleniny: liście szpinaku, koperek, szczypiorek i natka pietruszki. Same pyszności!
Warzywa oczyść, pokrój w słupki i podsmaż na maśle przez około 5 minut.
Krok 2
2 min
Warzywa zalej 1 litrem wody i zagotuj.
Krok 3
7 min
Dodaj Rosół i posiekany szpinak. Gotuj zupę przez 7 minut.
Krok 4
5 min
Na koniec dodaj posiekaną zieleninę i dopraw do smaku.
Krok 5
1 min
Podawaj.
Krok 1
z
5
Warzywa oczyść, pokrój w słupki i podsmaż na maśle przez około 5 minut.
Krok 2
z
5
Warzywa zalej 1 litrem wody i zagotuj.
Krok 3
z
5
Dodaj Rosół i posiekany szpinak. Gotuj zupę przez 7 minut.
Krok 4
z
5
Na koniec dodaj posiekaną zieleninę i dopraw do smaku.
Krok 5
z
5
Podawaj.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0