Ten przepis możesz dodać do Planera posiłków dostępnego na naszej stronie.
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Składniki
3
porcje
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Bardzo prosta zupa grzybowo-serowa, nawet dla początkujących kucharzy! Wystarczy Zupa grzybowa Nasza Specjalność WINIARY, podsmażona lekko cebula, serek topiony ze szczypiorkiem i posiekana natka pietruszki. Można podać z grzankami, groszkiem ptysiowym lub świeżą bagietką - i ciepły posiłek gotowy!
Przygotowanie
24 min
Krok 1
5 min
Zupę rozprowadź w 750 ml zimnej wody i zagotuj ciągle mieszając.
Krok 2
5 min
Gotuj na małym ogniu przez 5 minut często mieszając.
Krok 3
5 min
Cebulę obierz, posiekaj i zaszklij na oleju.
Krok 4
1 min
Cebulę dodaj do zupy i zagotuj.
Krok 5
5 min
Serek topiony pokrój w kostkę, dodaj go do zupy i mieszaj aż do rozpuszczenia.
Krok 6
2 min
Przed podaniem posyp natką pietruszki.
Krok 7
1 min
Podawaj z grzankami lub groszkiem ptysiowym.
Krok 1
z
7
Zupę rozprowadź w 750 ml zimnej wody i zagotuj ciągle mieszając.
Krok 2
z
7
Gotuj na małym ogniu przez 5 minut często mieszając.
Krok 3
z
7
Cebulę obierz, posiekaj i zaszklij na oleju.
Krok 4
z
7
Cebulę dodaj do zupy i zagotuj.
Krok 5
z
7
Serek topiony pokrój w kostkę, dodaj go do zupy i mieszaj aż do rozpuszczenia.
Krok 6
z
7
Przed podaniem posyp natką pietruszki.
Krok 7
z
7
Podawaj z grzankami lub groszkiem ptysiowym.
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0