Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zupa fasolowa to pyszne i pożywne danie, które może zagościć zarówno na świątecznym stole, jak i w codziennym menu. Stanowi potężne źródło białka i smakuje niemal każdemu. Co więcej, sprawdzi się nie tylko jako pierwsze danie, ale również solo – w roli głównej. Cała rodzina z powodzeniem się nią nasyci. Nasz przepis na zupę fasolową z kiełbasą zawiera dużą ilość warzyw, a jego smak podkreśla podsmażona cebulka z czosnkiem. Dodatek Zupy Fasolowej Nasza Specjalność WINIARY sprawi, że zupa ta stanie się obowiązkowym elementem menu. Zupa fasolowa z kiełbasą doskonale komponuje się majerankiem, dopraw ją także solą i pieprzem, a przed podaniem posyp świeżą, posiekaną natką pietruszki.
Komentarze 0