Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert wspaniale rozgrzewa, a do tego syci. Sekret tego dania tkwi w aromatycznej bazie, którą przygotujesz z Zupy cebulowej WINIARY oraz w dodatku ciągnącego się, przypieczonego sera camembert. Zupę cebulową możesz również serwować z dodatkiem pysznych, domowych grzanek.
Przygotowanie
24 min
Krok 1
8 min
Zupę cebulową WINIARY wymieszaj dokładnie z wodą i doprowadź do wrzenia.
Krok 2
5 min
Dodaj zioła i gotuj całość około 5 minut. Na koniec dopraw solą oraz pieprzem do smaku.
Krok 3
10 min
Ser camembert przekrój na 4 części. Połóż je na papierze do pieczenia i wstaw do rozgrzanego piekarnika z opcją grilla na 5-10 minut, aż wierzch lekko się zrumieni.
Krok 4
1 min
Upieczony ser przełóż na talerz z gorącą zupą i posyp świeżym tymiankiem.
Krok 1
z
4
Zupę cebulową WINIARY wymieszaj dokładnie z wodą i doprowadź do wrzenia.
Krok 2
z
4
Dodaj zioła i gotuj całość około 5 minut. Na koniec dopraw solą oraz pieprzem do smaku.
Krok 3
z
4
Ser camembert przekrój na 4 części. Połóż je na papierze do pieczenia i wstaw do rozgrzanego piekarnika z opcją grilla na 5-10 minut, aż wierzch lekko się zrumieni.
Krok 4
z
4
Upieczony ser przełóż na talerz z gorącą zupą i posyp świeżym tymiankiem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0