Skip to Main Content
Winiary
Winiary
  • Szukaj
  • Zaloguj się / Zarejestruj
  • Przepisy
  • #niemarnujemy
  • Obiad na każdą kieszeń
  • MyMenu Plan
  • CookBook
  • Desery
  • Zakochane w zupach
  • Porady
  • Nasi eksperci
  • Winiary
  • Kontakt
  • Wszystkie przepisy
  • Kuchnia sezonowa
  • Składniki
  • Okazja
  • Nie marnujemy
  • Desery
  • Kolacja
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Dania i przekąski
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Recycling opakowań
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Obiad na każdą kieszeń
  • Promocja na kiełbasę
  • Mięsny obiad
  • Mięsny obiad do 10 zł
  • Mięsny obiad do 15 zł
  • Bezmięsny obiad
  • Bezmięsny obiad do 10 zł
  • Bezmięsny obiad do 15 zł
  • Zakochane w zupach
  • Przepisy
  • Porady
  • Przyjaciele od kuchni Winiary
  • Jagna Niedzielska
  • Robert Harna
  • Marta Śliwicka
  • Zakochane w zupach
  • Produkty
  • O nas
  • Nowości i konkursy
  • Kategorie produktów
Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert

Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert

(0)
24min
Łatwy
Kup składniki
WINIARY logo
Winiary winiary.pl
Smacznego!

Dodaj ten przepis do MyMenu Plan!

Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas

Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!

Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Dodaj do CookBook

Składniki

4 porcje

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz

ingredient_quantity
recipe ingredient
1  l
Woda
trochę
Pieprz
1  opakowanie
Ser Camembert
1  gałązka
Tymianek świeży
trochę
Sól
1  opakowanie
Zupa cebulowa Szlachetne Smaki WINIARY
Kopiuj

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
.

Wartości odżywcze

Białko
6.69 g
Węglowodany
1.06 g
Tłuszcze
7.61 g
Wartość energetyczna
117.09 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert wspaniale rozgrzewa, a do tego syci. Sekret tego dania tkwi w aromatycznej bazie, którą przygotujesz z Zupy cebulowej WINIARY oraz w dodatku ciągnącego się, przypieczonego sera camembert. Zupę cebulową możesz również serwować z dodatkiem pysznych, domowych grzanek.

Przygotowanie

24 min
  • Krok 1

    8 min
    Zupę cebulową WINIARY wymieszaj dokładnie z wodą i doprowadź do wrzenia.
  • Krok 2

    5 min
    Dodaj zioła i gotuj całość około 5 minut. Na koniec dopraw solą oraz pieprzem do smaku.
  • Krok 3

    10 min
    Ser camembert przekrój na 4 części. Połóż je na papierze do pieczenia i wstaw do rozgrzanego piekarnika z opcją grilla na 5-10 minut, aż wierzch lekko się zrumieni.
  • Krok 4

    1 min
    Upieczony ser przełóż na talerz z gorącą zupą i posyp świeżym tymiankiem.
Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert

Krok 1 z 4

Zupę cebulową WINIARY wymieszaj dokładnie z wodą i doprowadź do wrzenia.

Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert

Krok 2 z 4

Dodaj zioła i gotuj całość około 5 minut. Na koniec dopraw solą oraz pieprzem do smaku.

Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert

Krok 3 z 4

Ser camembert przekrój na 4 części. Połóż je na papierze do pieczenia i wstaw do rozgrzanego piekarnika z opcją grilla na 5-10 minut, aż wierzch lekko się zrumieni.

Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert

Krok 4 z 4

Upieczony ser przełóż na talerz z gorącą zupą i posyp świeżym tymiankiem.

Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Przepis w formacie PDF

Udostępnij

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

lite

Dziękujemy za ocenę!

Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz

Komentarze 0

Please enter proper keywords 0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika
Anuluj
Prześlij
Pokaż więcej komentarzy

Zarejestruj się na winiary.pl i zyskaj więcej!

Zobacz wszystkie benefity
Benefit Zaplanuj posiłki z My Menu Plan

Zaplanuj swoje posiłki z My Menu Plan

Zobacz wszystkie benefity

Więcej przepisów

  • Bez jajek
  • Bez orzechów / orzeszków ziemnych
  • Bez orzechów laskowych
  • Bez soi
  • Brunch
  • Kolacja
  • Kuchnia francuska
  • Kuchnie świata
  • Lunch
  • Obiad
  • Przystawka
  • Rodzinny posiłek
  • Zupa

Polecane przepisy

Pokaż więcej przepisów

  • Barszcz biały z jajkiem po szkocku

    Barszcz biały z jajkiem po szkocku

    1 godz 37 min Łatwy
  • Zupa meksykańska z mięsem mielonym

    Zupa meksykańska z mięsem mielonym

    1 godz Łatwy
  • Ramen - japońska zupa

    Ramen - japońska zupa

    2 godz Łatwy
  • Barszcz biały na warzywnym bulionie z grzybami oraz pieczonymi warzywami

    Barszcz biały na warzywnym bulionie z grzybami oraz pieczonymi warzywami

    2 godz 25 min Łatwy

Pokaż więcej przepisów

  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu