Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert

0
24 min
Łatwy

Składniki

-
4 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

1 l
Woda
1 trochę
Pieprz
1 paczka
Ser Camembert
1 gałązka
Tymianek świeży
1 trochę
Sól

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
Adimo
.

Wartości odżywcze

Węglowodany
0.79 g
Białko
6.08 g
Wartość energetyczna
92.65 kcal
Tłuszcze
7.32 g
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

24 min
Krok 1
8 min
Zupę cebulową WINIARY Jak u mamy wymieszaj dokładnie z wodą i doprowadź do wrzenia.
Krok 2
5 min
Dodaj zioła i gotuj całość około 5 minut. Na koniec dopraw solą oraz pieprzem do smaku.
Krok 3
10 min
Ser camembert przekrój na 4 części. Połóż je na papierze do pieczenia i wstaw do rozgrzanego piekarnika z opcją grilla na 5-10 minut, aż wierzch lekko się zrumieni.
Krok 4
1 min
Upieczony ser przełóż na talerz z gorącą zupą i posyp świeżym tymiankiem.
Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert

Krok 1 z 4

Zupę cebulową WINIARY Jak u mamy wymieszaj dokładnie z wodą i doprowadź do wrzenia.

Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert

Krok 2 z 4

Dodaj zioła i gotuj całość około 5 minut. Na koniec dopraw solą oraz pieprzem do smaku.

Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert

Krok 3 z 4

Ser camembert przekrój na 4 części. Połóż je na papierze do pieczenia i wstaw do rozgrzanego piekarnika z opcją grilla na 5-10 minut, aż wierzch lekko się zrumieni.

Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert

Krok 4 z 4

Upieczony ser przełóż na talerz z gorącą zupą i posyp świeżym tymiankiem.

Zupa cebulowa z ciągnącym się serem camembert wspaniale rozgrzewa, a do tego syci. Sekret tego dania tkwi w aromatycznej bazie, którą przygotujesz z Zupy cebulowej Jak u Mamy WINIARY oraz w dodatku ciągnącego się, przypieczonego sera camembert. Zupę cebulową możesz również serwować z dodatkiem pysznych, domowych grzanek.
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika