Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Jeśli masz ochotę na wiosenną, lekką przekąskę to wiosenna sałatka z mozzarellą będzie tym, czego szukasz! Klasyczne połączenie pomidora i mozzarelli zostało wzbogacone o delikatny smak ogórka i sałaty. Wiosenna sałatka z mozzarellą nabiera wyjątkowo wiosennych akcentów po dodaniu do niej świeżego szczypiorku i koperku.
Przygotowanie
20 min
Krok 1
5 min
Sałatę szarpiemy i przekładamy na talerz
Krok 2
5 min
Ogórka obieramy, kroiymy w kostkę i układamy na sałatę.
Krok 3
5 min
Pomidorki myjemy, kroimy na połówki, dodajemy do ogórka.
Krok 4
3 min
Ser mozzarella kroimy w kostkę, dodajemy do warzyw.
Krok 5
2 min
Sałatkę polewamy kefirem, posypujemy posiekanym koperkirm i szczypiorkiem.
Krok 1
z
5
Sałatę szarpiemy i przekładamy na talerz
Krok 2
z
5
Ogórka obieramy, kroiymy w kostkę i układamy na sałatę.
Krok 3
z
5
Pomidorki myjemy, kroimy na połówki, dodajemy do ogórka.
Krok 4
z
5
Ser mozzarella kroimy w kostkę, dodajemy do warzyw.
Krok 5
z
5
Sałatkę polewamy kefirem, posypujemy posiekanym koperkirm i szczypiorkiem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0