Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Warzywa w takiej formie są doskonałą przekąską. Podane w szklaneczkach z różnymi dipami będą hitem imprezowym. Uwaga! wciągają. Lekka, zdrowa a do tego pożywna przekąska.
Przygotowanie
20 min
Krok 1
10 min
Warzywa myjemy i obieramy (marchew, kalarepę, ogórka). Wszystkie warzywa kroimy w słupki.
Krok 2
5 min
Składniki dipu (majonez, jogurt i śmietanę) mieszamy ze sobą, a następnie doprawiamy do smaku.
Krok 3
5 min
Do szklanek nakładamy kilka łyżek dipu i zanurzamy w nim warzywa.Podajemy.
Krok 1
z
3
Warzywa myjemy i obieramy (marchew, kalarepę, ogórka). Wszystkie warzywa kroimy w słupki.
Krok 2
z
3
Składniki dipu (majonez, jogurt i śmietanę) mieszamy ze sobą, a następnie doprawiamy do smaku.
Krok 3
z
3
Do szklanek nakładamy kilka łyżek dipu i zanurzamy w nim warzywa.Podajemy.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0