Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Galaretki o smaku agrestowym rozpuść w 1 szklance wrzącej wody, a następnie pozostaw do ostudzenia.
Jabłka obierz i zetrzyj na tarce o drobnych oczkach. Połącz z zimną Galaretką o smaku agrestowym i cynamonem.
Galaretkę o smaku pomarańczowym rozpuść w 1 szklance wody i schłodź.
Jajka ubij z cukrem pudrem na parze, a następnie ostudź.
Masło utrzyj.
Do utartego masła dodawaj stopniowo masę jajeczną. Do masy dodaj jabłka z Galaretką o smaku agrestowym.
0,5 szklanki wody zmieszaj z sokiem z cytryny i nasącz w niej biszkopty.
Dno tortownicy wyłóż biszkoptami. Na biszkopty wyłóż masę jabłkową.
Torcik polej Galaretką o smaku pomarańczowym WINIARY.
Wstaw do lodówki do stężenia. Po 3 godzinach chłodzenia ciasto jest gotowe do podania.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0