Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Chrupiący, letni przysmak do dań z grilla lub zwykłego obiadu: surówka z młodej kapusty włoskiej z majonezem. Dodamy do niej czerwoną paprykę, siekany koperek oraz przepyszny sos z Majonezem Omega 3:6 WINIARY i jogurtem greckim. Podajemy do mięs z grilla z bagietką lub z ziemniakami i porcją mięsa na obiad.
Przygotowanie
14 min
Krok 1
10 min
Kapustę drobno poszatkuj, paprykę oczyść i pokrój w drobną kostkę, przełóż do miski.
Krok 2
2 min
Dodajemy Majonez Omega 3:6 wymieszany z jogurtem greckim i koperkiem.
Krok 3
2 min
Sałatkę dopraw solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny.
Krok 1
z
3
Kapustę drobno poszatkuj, paprykę oczyść i pokrój w drobną kostkę, przełóż do miski.
Krok 2
z
3
Dodajemy Majonez Omega 3:6 wymieszany z jogurtem greckim i koperkiem.
Krok 3
z
3
Sałatkę dopraw solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0