Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wręcz banalna, a niezwykle smakowita surówka z czerwonej kapusty. Tak niewiele wystarczy, aby było smakowicie!
Przygotowanie
20 min
Krok 1
15 min
Kapustę obieram ze zwiędłych liści, szatkuję dość drobno. Por siekam bardzo drobno, jabłka kroję w małą kostkę.
Krok 2
3 min
Mieszam wszystko z majonezem, jogurtem. Dodaję posiekany pęczek pietruszki.
Krok 3
2 min
Doprawiam solą i pieprzem. Mieszam dokładnie.
Krok 1
z
3
Kapustę obieram ze zwiędłych liści, szatkuję dość drobno. Por siekam bardzo drobno, jabłka kroję w małą kostkę.
Krok 2
z
3
Mieszam wszystko z majonezem, jogurtem. Dodaję posiekany pęczek pietruszki.
Krok 3
z
3
Doprawiam solą i pieprzem. Mieszam dokładnie.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0