
- Wszystkie przepisy
- Kuchnia sezonowa
- Składniki
- Okazja
- Nie marnujemy
- Desery
- Kolacja
- Obiad
- Śniadanie
- Dania i przekąski
- Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
- Przepisy
- Porady i inspiracje
- Foodsharing
- Recycling opakowań
- Produkty Dobre Dłużej
- Obiad na każdą kieszeń
- Mięsny obiad
- Mięsny obiad do 10 zł
- Mięsny obiad do 15 zł
- Bezmięsny obiad
- Bezmięsny obiad do 10 zł
- Bezmięsny obiad do 15 zł

Sos czosnkowy do kebaba

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj
Porady & triki
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Wartości odżywcze
Wykonasz go, przeciskając przez praskę czosnek, dodając jogurt i majonez dekoracyjny WINIARY, całość zespolisz aromatycznymi przyprawami. Przygotowanie sosu nie zajmie Ci więcej niż 5 minut!
Przygotowanie
Krok 1
5 minKrok 2
20 min
Krok 1 z 2
Czosnek obrać, przecisnąć przez praskę

Krok 2 z 2
Do miseczki z czosnkiem dodać majonez i jogurt, wszystko dokładnie wymieszać, doprawić solą, dodać zioła i odstawić na około 20 minut do lodówki
Przepis w formacie PDF
PobierzDziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0