Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatka z ryżu, jarzyn i konserwy rybnej jest bardzo ciekawa i bogata w wiele wrażeń smakowych. Ich mieszanka zapewni nam wspaniałą ucztę, nie tylko smakową, ale i zapachową oraz wzrokową. To prosty przepis, ale efekt końcowy jest niezwykle satysfakcjonujący. Sprawdźcie sami! Smacznego!
Przygotowanie
30 min
Krok 1
15 min
Ryż ugotować w osolonej wodzie na sypko.
Krok 2
5 min
Do wystudzonego ryżu, dodać rozdrobnioną rybę z puszki.
Krok 3
5 min
Następnie dodać posiekanego w cienkie słupki ogórka, pomidora, oprószyć przyprawami.
Krok 4
5 min
Oblać olejem z konserwy, wymieszać.
Krok 1
z
4
Ryż ugotować w osolonej wodzie na sypko.
Krok 2
z
4
Do wystudzonego ryżu, dodać rozdrobnioną rybę z puszki.
Krok 3
z
4
Następnie dodać posiekanego w cienkie słupki ogórka, pomidora, oprószyć przyprawami.
Krok 4
z
4
Oblać olejem z konserwy, wymieszać.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0