Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Przepis na bardzo łatwą sałatkę przygotowywaną z prostych, ale charakternych w smaku składników. Sałatka z jajek i cebuli ma ich tylko cztery – jajka ugotowane na twardo, cebulę, szczypiorek i Majonez Dekoracyjny WINIARY, którym łączymy wszystkie składniki. Sałatka z jajek i cebuli to świetne rozwiązanie, kiedy nie masz czasu na przyrządzenie bardziej skomplikowanego posiłku.
Przygotowanie
23 min
Krok 1
8 min
Jajka ugotować na twardo.
Krok 2
7 min
Ostudzić, obrać ze skorupek i pokroić w kostkę.
Krok 3
5 min
Cebulę pokroić w kostkę i dodać do jajek razem z posiekanym szczypiorkiem.
Krok 4
2 min
Dodać majonez, wymieszać.
Krok 5
1 min
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Krok 1
z
5
Jajka ugotować na twardo.
Krok 2
z
5
Ostudzić, obrać ze skorupek i pokroić w kostkę.
Krok 3
z
5
Cebulę pokroić w kostkę i dodać do jajek razem z posiekanym szczypiorkiem.
Krok 4
z
5
Dodać majonez, wymieszać.
Krok 5
z
5
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0