Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Doskonała przystawka na każdym tradycyjnym przyjęciu – sałatka śledziowa zaostrza apetyt i jest źródłem kulinarnej satysfakcji! Słodka kukurydza i ostry szczypiorek tworzą niepowtarzalną kompozycję smaków, które idealnie łączą się ze słonym śledzikiem!
Przygotowanie
88 min
Krok 1
60 min
Filety wymocz w wodzie przez 60 minut, odsącz.
Krok 2
10 min
Pokrój je w paseczki, skrop sokiem z cytryny i oprósz pieprzem.
Krok 3
8 min
Ogórki i cebulę również pokrój w paseczki.
Krok 4
5 min
Wszystkie składniki sałatki połącz z Majonezem.
Krok 5
5 min
Sałatkę podawaj udekorowaną zieleniną.
Krok 1
z
5
Filety wymocz w wodzie przez 60 minut, odsącz.
Krok 2
z
5
Pokrój je w paseczki, skrop sokiem z cytryny i oprósz pieprzem.
Krok 3
z
5
Ogórki i cebulę również pokrój w paseczki.
Krok 4
z
5
Wszystkie składniki sałatki połącz z Majonezem.
Krok 5
z
5
Sałatkę podawaj udekorowaną zieleniną.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0