Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sernik w odcieniu pudrowego różu. Ciasto nie tylko pięknie wygląda, ale również wspaniale smakuje! Przepis jest prosty do wykonania, więc sprawdzi się dla każdego! Serwuj go podczas rodzinnych uroczystości, a na pewno zrobi furorę wśród najbliższych. Poznaj receptę na apetyczny różowy sernik z kokosową posypką!
Przygotowanie
180 min
Krok 1
60 min
Kruche ciasto: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać na jednolitą masę. Ciasto wstawić na godzinę do lodówki.
Krok 2
15 min
Następnie wyłożyć na blachę i piec w piekarniku w temperaturze 150 stopni Celsjusza (ok. 10 minut).
Krok 3
5 min
Masa: Ser zemleć i wymieszać z pozostałymi składnikami masy.
Krok 4
10 min
Sernik: Przyrządzoną masę serową wyłożyć na podpieczone ciasto. Brzoskwinie odsączyć ułożyć na serze. Białka ubić z cukrem i wyłożyć na wierzch ciasta. Posypać wiórkami kokosowymi.
Krok 5
90 min
Piec przez 90 min w temperaturze 150 stopni Celsjusza.
Krok 1
z
5
Kruche ciasto: Wszystkie składniki dokładnie wymieszać na jednolitą masę. Ciasto wstawić na godzinę do lodówki.
Krok 2
z
5
Następnie wyłożyć na blachę i piec w piekarniku w temperaturze 150 stopni Celsjusza (ok. 10 minut).
Krok 3
z
5
Masa: Ser zemleć i wymieszać z pozostałymi składnikami masy.
Krok 4
z
5
Sernik: Przyrządzoną masę serową wyłożyć na podpieczone ciasto. Brzoskwinie odsączyć ułożyć na serze. Białka ubić z cukrem i wyłożyć na wierzch ciasta. Posypać wiórkami kokosowymi.
Krok 5
z
5
Piec przez 90 min w temperaturze 150 stopni Celsjusza.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0