Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Słodko-kwaśny dip różowy to oryginalna kompozycja Majonezu dekoracyjnego WINIARY, musztardy, pikantnego keczupu, śmietany i soku z pomarańczy. Idealny do grillowanych skrzydełek, ze świeżą bagietką oraz listkami cykorii lub selerem naciowym do pochrupania.
Przygotowanie
6 min
Krok 1
5 min
Połącz wszystkie składniki, dopraw do smaku.
Krok 2
1 min
Podawaj do grillowanych skrzydełek.
Krok 1
z
2
Połącz wszystkie składniki, dopraw do smaku.
Krok 2
z
2
Podawaj do grillowanych skrzydełek.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0