Dip różowy
6min
Łatwy
3 łyżek
1 łyżka
Musztarda
3 łyżek
Ketchup pikantny WINIARY
2 łyżek
Sok z pomarańczy
2 łyżek
Śmietana 12%
1 trochę
Sok z cytryny
1 trochę
Sól
1 trochę
Cukier
1 trochę
Pieprz cayenne
.
Wartości odżywcze
Białko
1.05 g
Węglowodany
6.29 g
Tłuszcze
16.21 g
Wartość energetyczna
175.05 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
6 min
Krok 1
5 min
Połącz wszystkie składniki, dopraw do smaku.
Krok 2
1 min
Podawaj do grillowanych skrzydełek.
Słodko-kwaśny dip różowy to oryginalna kompozycja Majonezu dekoracyjnego WINIARY, musztardy, pikantnego keczupu, śmietany i soku z pomarańczy. Idealny do grillowanych skrzydełek, ze świeżą bagietką oraz listkami cykorii lub selerem naciowym do pochrupania.
Komentarze 0