Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dip różowy

0
6 min
Łatwy

Składniki

-
4 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

1 łyżka
Musztarda
3 łyżek
Ketchup pikantny WINIARY
2 łyżek
Sok z pomarańczy
2 łyżek
Śmietana 12%
1 trochę
Sok z cytryny
1 trochę
Sól
1 trochę
Cukier
1 trochę
Pieprz cayenne

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
Adimo
.

Wartości odżywcze

Wartość energetyczna
175.05 kcal
Tłuszcze
16.21 g
Białko
1.05 g
Węglowodany
6.29 g
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

6 min
Krok 1
5 min
Połącz wszystkie składniki, dopraw do smaku.
Krok 2
1 min
Podawaj do grillowanych skrzydełek.
Dip różowy

Krok 1 z 2

Połącz wszystkie składniki, dopraw do smaku.

Dip różowy

Krok 2 z 2

Podawaj do grillowanych skrzydełek.

Słodko-kwaśny dip różowy to oryginalna kompozycja Majonezu dekoracyjnego WINIARY, musztardy, pikantnego keczupu, śmietany i soku z pomarańczy. Idealny do grillowanych skrzydełek, ze świeżą bagietką oraz listkami cykorii lub selerem naciowym do pochrupania.
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika