Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Prosta w przygotowaniu włoska pasta z suszonych pomidorów, która zachwyca intensywnością smaku. Doskonała na kanapki, pasuje też jako dodatek do przekąsek.
Przygotowanie
30 min
Krok 1
28 min
Wszystkie składniki pasty umieść w malakserze lub blenderze i zmiksuj na gęstą pastę.
Krok 2
1 min
W razie potrzeby dodaj więcej oliwy, aby pasta nie była zbyt gęsta.
Krok 3
1 min
Dopraw pieprzem i ewentualnie solą.
Krok 1
z
3
Wszystkie składniki pasty umieść w malakserze lub blenderze i zmiksuj na gęstą pastę.
Krok 2
z
3
W razie potrzeby dodaj więcej oliwy, aby pasta nie była zbyt gęsta.
Krok 3
z
3
Dopraw pieprzem i ewentualnie solą.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze
1
D
Daga
W przepisie chyba jest błąd. W składnikach wymienione są dwa razy suszone pomidory. Raz 1 szklanka, poniżej 0,5 szklanki? Czyli w sumie 1 i 0,5 szklanki? Czy wymieniony miał być inny składnik?
Komentarze 1