Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pasta serowa

0
20 min
Łatwy

Składniki

-
4 porcje
+

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz tutaj

2 łyżek
Jogurt naturalny
100 g
Ser pleśniowy
100 g
Serek topiony
1 
Ogórki konserwowe
2 łyżek
Posiekany szczypiorek
1 trochę
Pieprz

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
| Liczba skopiowanych składników
.

Wartości odżywcze

Białko
8.32 g
Tłuszcze
18.19 g
Węglowodany
1.58 g
Wartość energetyczna
202.7 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Gotujmy

Przygotowanie

20 min
Krok 1
5 min
Ser pleśniowy pokrusz.
Krok 2
5 min
Sery wymieszaj z Majonezem i jogurtem.
Krok 3
5 min
Ogórek pokrój w drobną kostkę.
Krok 4
5 min
Do serów dodaj ogórek i szczypiorek.
Pasta serowa

Krok 1 z 4

Ser pleśniowy pokrusz.

Pasta serowa

Krok 2 z 4

Sery wymieszaj z Majonezem i jogurtem.

Pasta serowa

Krok 3 z 4

Ogórek pokrój w drobną kostkę.

Pasta serowa

Krok 4 z 4

Do serów dodaj ogórek i szczypiorek.

Pasta z sera topionego i pleśniowego z jogurtem i ogórkiem konserwowym, z dodatkiem szczypiorku i Majonezu.
Przepis w formacie PDF
Pobierz
Udostępnij

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz
Asset 10

Komentarze 0

0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika