Pasta serowa
20min
Łatwy
1 łyżka
2 łyżek
Jogurt naturalny
100 g
Ser pleśniowy
100 g
Serek topiony
1
Ogórki konserwowe
2 łyżek
Posiekany szczypiorek
1 trochę
Pieprz
.
Wartości odżywcze
Białko
8.32 g
Węglowodany
1.58 g
Tłuszcze
18.19 g
Wartość energetyczna
202.7 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
20 min
Krok 1
5 min
Ser pleśniowy pokrusz.
Krok 2
5 min
Sery wymieszaj z Majonezem i jogurtem.
Krok 3
5 min
Ogórek pokrój w drobną kostkę.
Krok 4
5 min
Do serów dodaj ogórek i szczypiorek.
Pasta z sera topionego i pleśniowego z jogurtem i ogórkiem konserwowym, z dodatkiem szczypiorku i Majonezu.
Komentarze 0