Skip to Main Content
Winiary
Winiary
  • Szukaj
  • Zaloguj się / Zarejestruj
  • Przepisy
  • #niemarnujemy
  • Obiad na każdą kieszeń
  • MyMenu Plan
  • CookBook
  • Roślinna kuchnia
  • Desery
  • Zakochane w zupach
  • Porady
  • Nasi eksperci
  • Winiary
  • Kontakt
  • Wszystkie przepisy
  • Kuchnia sezonowa
  • Składniki
  • Okazja
  • Nie marnujemy
  • Desery
  • Kolacja
  • Obiad
  • Śniadanie
  • Dania i przekąski
  • Pomagamy w gotowaniu i niemarnowaniu
  • Przepisy
  • Porady i inspiracje
  • Foodsharing
  • Recycling opakowań
  • Produkty Dobre Dłużej
  • Obiad na każdą kieszeń
  • Promocja na buraki
  • Promocja na ćwiartkę z kurczaka
  • Mięsny obiad
  • Mięsny obiad do 10 zł
  • Mięsny obiad do 15 zł
  • Bezmięsny obiad
  • Bezmięsny obiad do 10 zł
  • Bezmięsny obiad do 15 zł
  • Zakochane w zupach
  • Przepisy
  • Porady
  • Przyjaciele od kuchni Winiary
  • Jagna Niedzielska
  • Robert Harna
  • Marta Śliwicka
  • Zakochane w zupach
  • Produkty
  • O nas
  • Nowości i konkursy
  • Kategorie produktów
Pasta jajeczna z serkiem topionym i pietruszką

Pasta jajeczna z serkiem topionym i pietruszką

(0)
17min
Łatwy
Kup składniki
WINIARY logo
Winiary winiary.pl
Smacznego!

Dodaj ten przepis do MyMenu Plan!

Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas

Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!

Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Dodaj do CookBook

Składniki

4 porcje

Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz

ingredient_quantity
recipe ingredient
trochę
WINIARY ZIARENKA SMAKU Przyprawa Uniwersalna
3 
Jajko gotowane na twardo
1 
Cebula
100  g
Serek topiony
1  łyżka
Pietruszka
trochę
Pieprz
3  łyżek
Majonez Dekoracyjny Winiary
Kopiuj

Porady & triki

Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.

Kopiuj składniki

Wybierz z listy składników

Kopiuj
.

Wartości odżywcze

Białko
7.76 g
Węglowodany
3.21 g
Tłuszcze
22.48 g
Wartość energetyczna
247.27 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Pasta jajeczna z dodatkiem sera topionego, Majonezu Dekoracyjnego WINIARY, cebulki i natki najlepiej smakuje z kromką razowego chleba. Do smaku przyprawiamy ją przyprawą ZIARENKA SMAKU uniwersalne WINIARY, a posmarowane pastą jajeczną kromki chleba dekorujemy plasterkami pomidora i gałązkami natki.

Przygotowanie

17 min
  • Krok 1

    5 min
    Jajka zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
  • Krok 2

    5 min
    Cebulę obierz i drobno posiekaj. Wymieszaj wszystkie składniki.
  • Krok 3

    2 min
    Dodaj przyprawę ZIARENKA SMAKU i pieprz.
  • Krok 4

    3 min
    Kromki chleba posmaruj Majonezem i dekoracyjnie ułóż pastę jajeczną.
  • Krok 5

    2 min
    Udekoruj natką pietruszki i pomidorem.
Pasta jajeczna z serkiem topionym i pietruszką

Krok 1 z 5

Jajka zetrzyj na tarce o grubych oczkach.

Pasta jajeczna z serkiem topionym i pietruszką

Krok 2 z 5

Cebulę obierz i drobno posiekaj. Wymieszaj wszystkie składniki.

Pasta jajeczna z serkiem topionym i pietruszką

Krok 3 z 5

Dodaj przyprawę ZIARENKA SMAKU i pieprz.

Pasta jajeczna z serkiem topionym i pietruszką

Krok 4 z 5

Kromki chleba posmaruj Majonezem i dekoracyjnie ułóż pastę jajeczną.

Pasta jajeczna z serkiem topionym i pietruszką

Krok 5 z 5

Udekoruj natką pietruszki i pomidorem.

Dodaj do My Menu Plan

Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się

Zaloguj się lub załóż konto

Przepis w formacie PDF

Udostępnij

  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Whatsapp

Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną

Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.

lite

Dziękujemy za ocenę!

Czekamy na Twoją recenzję!

Oceniłeś już ten przepis/produkt.

Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.

Zapisz

Komentarze 0

Please enter proper keywords 0/4000
Proszę podać poprawną nazwę użytkownika. Musi zawierać 4-15 znaków. Znaki od A do Z i od 0 do 9 są dozwolone
Nazwa użytkownika
Anuluj
Prześlij
Pokaż więcej komentarzy

Zarejestruj się na winiary.pl i zyskaj więcej!

Zobacz wszystkie benefity
Benefit Zaplanuj posiłki z My Menu Plan

Zaplanuj swoje posiłki z My Menu Plan

Zobacz wszystkie benefity

Więcej przepisów

  • Bez orzechów / orzeszków ziemnych
  • Bez orzechów laskowych
  • Kuchnia europejska
  • Przystawka
  • Śniadanie
  • środek do polerowania kuchni
  • Wielkanoc

Polecane przepisy

Pokaż więcej przepisów

  • Kanapki z szynką

    Kanapki z szynką

    23 min Łatwy
  • Sałatka z pora

    Sałatka z pora

    55 min Średni
  • Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

    Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

    20 min Łatwy
  • Swojski smalec ze skwarkami, cebulką i jabłkiem

    Swojski smalec ze skwarkami, cebulką i jabłkiem

    41 min Łatwy

Pokaż więcej przepisów

  • Facebook
  • Youtube
  • Twitter
  • Instagram
  • Pinterest
  • Zarejestruj się
  • Polityka Cookies
  • Zaloguj się
  • Kontakt
  • Polityka prywatności
  • Regulamin serwisu