Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Pasta jajeczna z dodatkiem sera topionego, Majonezu Dekoracyjnego WINIARY, cebulki i natki najlepiej smakuje z kromką razowego chleba. Do smaku przyprawiamy ją przyprawą ZIARENKA SMAKU uniwersalne WINIARY, a posmarowane pastą jajeczną kromki chleba dekorujemy plasterkami pomidora i gałązkami natki.
Przygotowanie
17 min
Krok 1
5 min
Jajka zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Krok 2
5 min
Cebulę obierz i drobno posiekaj. Wymieszaj wszystkie składniki.
Krok 3
2 min
Dodaj przyprawę ZIARENKA SMAKU i pieprz.
Krok 4
3 min
Kromki chleba posmaruj Majonezem i dekoracyjnie ułóż pastę jajeczną.
Krok 5
2 min
Udekoruj natką pietruszki i pomidorem.
Krok 1
z
5
Jajka zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
Krok 2
z
5
Cebulę obierz i drobno posiekaj. Wymieszaj wszystkie składniki.
Krok 3
z
5
Dodaj przyprawę ZIARENKA SMAKU i pieprz.
Krok 4
z
5
Kromki chleba posmaruj Majonezem i dekoracyjnie ułóż pastę jajeczną.
Krok 5
z
5
Udekoruj natką pietruszki i pomidorem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0