Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Napój z cytryny i arbuza to powiew świeżości, który przyniesie ulgę w duże upały. Dodatek miodu nada słodkiego posmaku i sprawi, że nasz koktajl będzie jeszcze bardziej pobudzający. Przed podaniem schłodzić w lodówce albo dorzucić kilka kostek lodu. Smacznego!
Przygotowanie
35 min
Krok 1
3 min
Z jednej cytryny wycisnąć sok.
Krok 2
5 min
Arbuza oddzielić od skórki i zmiksować blenderem. Następnie przecedzić przez sitko.
Krok 3
5 min
Dodać sok z cytryny oraz miód i ponownie zmiksować.
Krok 4
2 min
Następnie wlać wodę mineralną, wymieszać.
Krok 5
5 min
Napój przelać do dzbanka. Dodać 3 plasterki cytryny i schłodzić.
Krok 1
z
5
Z jednej cytryny wycisnąć sok.
Krok 2
z
5
Arbuza oddzielić od skórki i zmiksować blenderem. Następnie przecedzić przez sitko.
Krok 3
z
5
Dodać sok z cytryny oraz miód i ponownie zmiksować.
Krok 4
z
5
Następnie wlać wodę mineralną, wymieszać.
Krok 5
z
5
Napój przelać do dzbanka. Dodać 3 plasterki cytryny i schłodzić.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0