Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Szpinak oczyść, wrzuć do wrzącej, posolonej wody, zagotuj i odsącz.
Cebulę i czosnek oczyść i posiekaj.
Zeszklij je na patelni na rozgrzanym maśle, dodaj szpinak i smaż przez ok. 2 minuty.
Dodaj odsączoną fasolę, dopraw przyprawą ZIARENKA SMAKU i pieprzem.
Rybę oprósz ZIARENKAMI SMAKU i pieprzem, skrop sokiem z cytryny i umieść w naczyniu do zapiekania.
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 200°C na 20 minut.
Rybę podawaj na szpinaku z ziemniakami puree.