Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Szukasz idealnej marynaty do mięs? Postaw na pikantny, musztardowy smak przełamany dodatkiem miodu. Marynata musztardowo-miodowa nada mięsu soczystości, nietuzinkowego smaku, a także naturalnego aromatu ziół i przypraw – tymianku, koperku i czosnku.
Przygotowanie
12 min
Krok 1
5 min
Musztardę dokładnie wymieszać z miodem i oliwą.
Krok 2
5 min
Dodać posiekany koperek,tymianek i czosnek - wszystko połączyć.
Krok 3
2 min
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Krok 1
z
3
Musztardę dokładnie wymieszać z miodem i oliwą.
Krok 2
z
3
Dodać posiekany koperek,tymianek i czosnek - wszystko połączyć.
Krok 3
z
3
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0