Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Marynata do ryb to doskonały sposób na dodanie potrawie jeszcze bardziej wyrazistego charakteru. Taką marynatę możesz wykonać samodzielnie. Długość marynowania ryby zależy od intensywności, jaką chcesz uzyskać. Już nawet kilka minut marynowania ryby może znacznie poprawić jej smak. Sprawdź nasz przepis na marynatę do ryb!
Przygotowanie
8 min
Krok 1
3 min
Czosnek przecisnąć przez praskę.
Krok 2
2 min
Do miseczki wlać oliwę, spirytus, sok z cytryny.
Krok 3
3 min
Następnie dodać zmiażdżony czosnek, utarty imbir, wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Krok 1
z
3
Czosnek przecisnąć przez praskę.
Krok 2
z
3
Do miseczki wlać oliwę, spirytus, sok z cytryny.
Krok 3
z
3
Następnie dodać zmiażdżony czosnek, utarty imbir, wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0