Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Letnia sałatka z truskawkami, fetą, szpinakiem i młodymi listkami sałaty to pyszna, lekka przekąska - idealna na ciepłe dni. Sprawdź nasz przepis na tę prostą i smaczną sałatkę!
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Truskawki umyj i wyszypułkuj. Owoce pokrój na ćwiartki.
Krok 2
5 min
Ser feta pokrusz w palcach na mniejsze kawałki. Migdały pokrój na mniejsze kawałki (ale nie siekaj).
Krok 3
3 min
Do miski przełóż wymieszane młode listki sałat ze szpinakiem. Dodaj truskawki oraz ser feta.
Krok 4
2 min
Całość posyp prażonymi migdałami oraz polej Dressingiem WINIARY.
Krok 1
z
4
Truskawki umyj i wyszypułkuj. Owoce pokrój na ćwiartki.
Krok 2
z
4
Ser feta pokrusz w palcach na mniejsze kawałki. Migdały pokrój na mniejsze kawałki (ale nie siekaj).
Krok 3
z
4
Do miski przełóż wymieszane młode listki sałat ze szpinakiem. Dodaj truskawki oraz ser feta.
Krok 4
z
4
Całość posyp prażonymi migdałami oraz polej Dressingiem WINIARY.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 1