Krem bananowy
15min
Łatwy
.
Wartości odżywcze
Białko
6.83 g
Węglowodany
184.4 g
Tłuszcze
203.72 g
Wartość energetyczna
2504.32 kcal
Wartości w przeliczeniu na 1 porcję
Przygotowanie
15 min
Krok 1
5 min
Banany obieramy ze skórki, a następnie rozgniatamy je widelcem.
Krok 2
5 min
Margarynę ucieramy z cukrem puderm, a następnie dodajemy do niej rozgniecione banany.
Krok 3
5 min
Całość dokładnie miksujemy.
Krok 4
1 min
Gotowy krem układamy na ciasto.
Wykonaj w domu pyszny krem bananowy Zrobisz go w kilka chwil! Margarynę utrzyj z cukrem, a następnie dodaj rozgniecione widelcem dojrzałe banany, całość zmiksuj na gładką masę i gotowe! Krem bananowy jest idealnym rozwiązaniem do dekorowania lub przekładania tortów, ciast lub pysznych ciasteczek.
Komentarze 2