Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Aromatyczny kompot z suszu to obowiązkowy punkt wśród wigilijnych potraw. Susz łączy w sobie same przepyszne, dojrzewające w słońcu skarby: słodkie polskie i egzotyczne owoce oraz najbardziej wonne korzenne przyprawy. Przygotowany z sercem z pewnością będzie smakował wyśmienicie i przypomni wszystkie minione wigilie.
Przygotowanie
65 min
Krok 1
10 min
Wszystkie składniki zalej wodą, zagotuj.
Krok 2
20 min
Gotuj na małym ogniu przez 20 minut.
Krok 3
35 min
Odstaw do wystudzenia.
Krok 1
z
3
Wszystkie składniki zalej wodą, zagotuj.
Krok 2
z
3
Gotuj na małym ogniu przez 20 minut.
Krok 3
z
3
Odstaw do wystudzenia.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0