Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Tofu pokrój w plasterki. Ogórek pokrój w plastry. Paprykę pokrój w paski. Awokado pokrój w plastry i skrop sokiem z cytryny.
Krok 2
5 min
Bułki przekrój na połówki i posmaruj majonezem Winiary z obu stron. Na spodzie bułek ułóż porcje sałaty oraz kiełków.
Krok 3
3 min
Dodaj awokado, tofu, plasterki ogórka oraz paski z papryki.
Krok 4
2 min
Całość uzupełnij kiełkami i przykryj kanapki pozostałymi połówkami bułek.
Krok 1
z
4
Tofu pokrój w plasterki. Ogórek pokrój w plastry. Paprykę pokrój w paski. Awokado pokrój w plastry i skrop sokiem z cytryny.
Krok 2
z
4
Bułki przekrój na połówki i posmaruj majonezem Winiary z obu stron. Na spodzie bułek ułóż porcje sałaty oraz kiełków.
Krok 3
z
4
Dodaj awokado, tofu, plasterki ogórka oraz paski z papryki.
Krok 4
z
4
Całość uzupełnij kiełkami i przykryj kanapki pozostałymi połówkami bułek.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0