Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kabaczki smażone z cebulą to doskonały pomysł na smaczny i lekki obiad lub przekąskę. Zrobisz je w bardzo prosty i szybki sposób. Sprawdź nasz sposób na pyszne kabaczki smażone z cebulą. Smacznego!
Przygotowanie
28 min
Krok 1
5 min
Kabaczki obrać, pokroić w plastry grubości 1cm. Oprószyć pieprzem i solą, otoczyć w mące.
Krok 2
5 min
Zrumienić z obu stron na rozgrzanym oleju.
Krok 3
5 min
Na 3 łyżkach oleku zeszklić pokrojoną w krążki cebulę, porószyć solą i pieprzem.
Krok 4
3 min
Usmażone kabaczki ułożyć na półmisku, obłożyć zeszkloną cebulą.
Krok 1
z
4
Kabaczki obrać, pokroić w plastry grubości 1cm. Oprószyć pieprzem i solą, otoczyć w mące.
Krok 2
z
4
Zrumienić z obu stron na rozgrzanym oleju.
Krok 3
z
4
Na 3 łyżkach oleku zeszklić pokrojoną w krążki cebulę, porószyć solą i pieprzem.
Krok 4
z
4
Usmażone kabaczki ułożyć na półmisku, obłożyć zeszkloną cebulą.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0