Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Gulasz z karkówki to zachwycająco aromatyczne i sycące danie! Zobacz, jak krok po kroku przyrządzić mięso, które zasmakuje wszystkim. Danie możesz podawać z dowolną kaszą i delikatną w smaku surówką. Jest to wyśmienita propozycja obiadowa, zwłaszcza na chłodniejsze dni.
Przygotowanie
46 min
Krok 1
5 min
Cebulę obieramy i kroimy w krążki.
Krok 2
5 min
Podsmażamy lekko w garnku. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek.
Krok 3
5 min
Karkówkę kroimy w kostkę.
Krok 4
5 min
Karkówkę dajemy do cebuli i podsmażamy.
Krok 5
15 min
Zalewamy wodą. Gotujemy do miękkości.
Krok 6
10 min
Dodajemy starte na tarce: marchewkę, papryki i kapustę. Razem gotujemy, a następnie doprawiamy solą i pieprzem.
Krok 7
1 min
Podajemy z kaszą i sałatką.
Krok 1
z
7
Cebulę obieramy i kroimy w krążki.
Krok 2
z
7
Podsmażamy lekko w garnku. Dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek.
Krok 3
z
7
Karkówkę kroimy w kostkę.
Krok 4
z
7
Karkówkę dajemy do cebuli i podsmażamy.
Krok 5
z
7
Zalewamy wodą. Gotujemy do miękkości.
Krok 6
z
7
Dodajemy starte na tarce: marchewkę, papryki i kapustę. Razem gotujemy, a następnie doprawiamy solą i pieprzem.
Krok 7
z
7
Podajemy z kaszą i sałatką.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0