Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Niezapowiedziani goście? Nagła ochota na „coś słodkiego”? Deser budyniowy jest idealnym rozwiązaniem właśnie w takich sytuacjach. Prosty i szybki przepis przyda Ci się za każdym razem, kiedy zostaniesz zaskoczona nagłą potrzebą zorganizowania słodkiego poczęstunku. Sprawdź nasz przepis na deser budyniowy i miej zawsze pod ręką Budyń o smaku waniliowym WINIARY!
Przygotowanie
20 min
Krok 1
5 min
Ciastka zbożowe zblenduj i wymieszaj z rozpuszczonym masłem i wyłóż je na dno przygotowanych słoiczków.
Krok 2
10 min
Zrób budyń według przepisu na opakowaniu, przykryj folią, schłodź w lodówce.
Krok 3
5 min
Schłodzony budyń wyłóż na ciastka, dodaj świeże owoce na wierzch.
Krok 1
z
3
Ciastka zbożowe zblenduj i wymieszaj z rozpuszczonym masłem i wyłóż je na dno przygotowanych słoiczków.
Krok 2
z
3
Zrób budyń według przepisu na opakowaniu, przykryj folią, schłodź w lodówce.
Krok 3
z
3
Schłodzony budyń wyłóż na ciastka, dodaj świeże owoce na wierzch.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0