Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Barszcz biały rozmieszaj w 750 ml wody.
Zagotuj barszcz.
Następnie wystudź.
Obierz ogórki i pokrój je w grubą kostkę.
Buraczki pokrój w kostkę.
Do wystudzonego barszczu dodaj warzywa, koperek i szczypiorek.
Do zupy dodaj jogurt, dopraw solą, pieprzem i sokiem z cytryny do smaku.
Zupę wstaw do lodówki do schłodzenia.
Ser feta pokrój w kostkę i ułóż w miseczkach.
Chłodną zupą podawaj z serem.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0