Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Biszkopt na białkach, czyli podstawa większości ciast. Jest prosty w przygotowaniu, a bez niego trudno sobie wyobrazić większość polskich przysmaków. Dodajmy Cukier waniliowy WINIARY, a zyskamy niepowtarzalny smak i zapach.
Przygotowanie
50 min
Krok 1
10 min
Białka ubić, dodać cukier, cukier waniliowy oraz mąkę. Całość lekko wymieszać, ciasto wyłożyć do blachy wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą.
Krok 2
40 min
Piec przez około 30-40 minut.
Krok 1
z
2
Białka ubić, dodać cukier, cukier waniliowy oraz mąkę. Całość lekko wymieszać, ciasto wyłożyć do blachy wysmarowanej tłuszczem i posypanej bułką tartą.
Krok 2
z
2
Piec przez około 30-40 minut.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0