Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Budyń przygotuj według instrukcji na opakowaniu dodatkowo dodając mąkę i cukier.
Budyń odstaw do ostudzenia.
Masło utrzyj do białości. Stopniowo dodawaj Budyń.
Mase budyniową rozłóż na biszkopcie.
Gruszki odsącz i pokrój w ćwiartki. Rozłóż je na masie.
Ciasto polej polewą czekoladową lub posyp startą na wiórki czekoladą.
Odstaw do schłodzenia.