Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Umieść na jednej połowie pergaminu: plaster bakłażana, plaster sera i plaster pomidora, przykryj drugą częścią pergaminu. Pergamin jest już pokryty przyprawami i odrobiną oleju.
Połóż zawartość w pergaminie na wcześniej rozgrzanej patelni.
Smaż po 5 minut z każdej strony w pergaminie.
Usmażone bakłażany wyłóż na talerz, wyrzuć pergamin. Możesz podać z Sosem włoskim lub czosnkowo-zołowym.