Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Dynie należy przekroić na pół. Jedną połówkę obierz, i pokrój na kwadraty Krewetki oczyść i zdejmij pancerze, oderwij główki.
Krok 2
15 min
Nadziewaj naprzemiennie dynię i krewetki. Szaszłyki połóż na rozpalonym grillu. Grilluj do zrumienienia.
Krok 3
5 min
Z drugiej połówki zrób miskę. Wydrąż wnętrze. Nalej sosu curry i serwuj razem z azjatyckimi szaszłykami
Krok 1
z
3
Dynie należy przekroić na pół. Jedną połówkę obierz, i pokrój na kwadraty Krewetki oczyść i zdejmij pancerze, oderwij główki.
Krok 2
z
3
Nadziewaj naprzemiennie dynię i krewetki. Szaszłyki połóż na rozpalonym grillu. Grilluj do zrumienienia.
Krok 3
z
3
Z drugiej połówki zrób miskę. Wydrąż wnętrze. Nalej sosu curry i serwuj razem z azjatyckimi szaszłykami
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0