Sałatka z kapusty pekińskiej z tuńczykiem

Oceń ten przepis!

5/5 5 12 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Porcje 3

5/5 5 12 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Kapustę poszatkować, cebulę pokroić w drobną kostkę.
  2. Tuńczyka osączyć z zalewy.
  3. Wszystkie składniki połączyć i wymieszać z majonezem. Nie trzeba już dodawać soli, bo ryba była już wystarczająco słona.

Opis przepisu:

Smaczna sałatka z kapusty pekińskiej i tuńczyka w słonej zalewie. To połączenie jest gwarantem dobrego smaku oraz lekkości, na której tak nam w dzisiejszych czasach zależy. Tuńczyk jest niezwykle smaczny, a kapusta pekińska dodatkowo podkreśla jego smak. Spróbujcie sami! Smacznego!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?