Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Sałatki są najlepszym dowodem na to, że z kilku składników znalezionych w lodówce, można przygotować fantazyjny posiłek. Smak sałatki należy podkreślić odpowiednio dobranymi dodatkami. W tym przepisie polecamy sięgnąć po Przyprawę JARZYNKA WINIARY i Majonez Sałatkowy WINIARY. A może skusisz się na sałatkę z ryżem i czerwoną fasolą?
Przygotowanie
30 min
Krok 1
15 min
Ryż ugotować w osolonej wodzie.
Krok 2
5 min
Fasolę wraz z pokrojonymi w kostkę ogórkami osączyć.
Krok 3
5 min
Szynkę pokroić w kostkę.
Krok 4
5 min
Wszystkie składniki połączyć, dodać majonez i przyprawy i dokładnie wymieszać.
Krok 1
z
4
Ryż ugotować w osolonej wodzie.
Krok 2
z
4
Fasolę wraz z pokrojonymi w kostkę ogórkami osączyć.
Krok 3
z
4
Szynkę pokroić w kostkę.
Krok 4
z
4
Wszystkie składniki połączyć, dodać majonez i przyprawy i dokładnie wymieszać.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0