Sos chrzanowy

Oceń ten przepis!

4/5 4 23 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 22 min.

  • Oczekiwanie 5 min.

  • Porcje 4

4/5 4 23 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka ugotuj, obierz i pokrój w drobną kostkę.
  2. Połącz pokrojone jajka, chrzan, majonez i jogurt. Dokładnie wymieszaj.
  3. Dopraw do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny.
  4. Podawaj do pieczeni i wędlin.

Opis przepisu:

Sos chrzanowy na bazie Majonezu Dekoracyjnego WINIARY to wspaniały pomysł na dodatek do zimnych przekąsek: wędlin, kiełbas lub pieczeni. Sos idealnie komponuje się z jajkami wielkanocnymi, ale pasuje też do zwyczajnych krakersów, jako szybka przekąska na spotkaniu ze znajomymi.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?