Pasta jajeczna z serkiem topionym i pietruszką

4/5 4 25 5 1
4/5 4 25 5 1
  • Przygotowanie: 17 min.

  • Porcje: 4

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Jajka zetrzyj na tarce o grubych oczkach.
  2. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Wymieszaj wszystkie składniki.
  3. Dodaj przyprawę ZIARENKA SMAKU i pieprz.
  4. Kromki chleba posmaruj Majonezem i dekoracyjnie ułóż pastę jajeczną.
  5. Udekoruj natką pietruszki i pomidorem.

Opis przepisu:

Pasta jajeczna z dodatkiem sera topionego, Majonezu Dekoracyjnego WINIARY, cebulki i natki najlepiej smakuje z kromką razowego chleba. Do smaku przyprawiamy ją przyprawą ZIARENKA SMAKU uniwersalne WINIARY, a posmarowane pastą jajeczną kromki chleba dekorujemy plasterkami pomidora i gałązkami natki.

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?