1

2

Przepisy

PIERŚ Z KURCZAKA Z PIECZARKAMI I SEREM

5/5 5 13 5 1

przygotowanie: 10 minut

oczekiwanie: 30 minut

składniki:

Przygotowanie:

Pierś podzielić jak na kotlety rozbić troszkę tłuczkiem ale nie za cienko,,ułożyć w naczyniu żaroodpornym lub blaszce (jeden obok drugiego),posypać przyprawa do kurczaka.Pieczarki i cebulkę pokroić w drobną kosteczkę −przesmażyc na oleju..Przestudzić..Na każdy kotlecik kładziemy pieczarki przesmażone z cebulką, nastepnie smarujemy łyżką majonezu i posypujemy startym zółtym serem.Zapiekamy 20−30minut w 170*−180* ps.naczynie można przykryć.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: