Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

PIERŚ Z KURCZAKA Z PIECZARKAMI I SEREM

  • czas Łączny czas: 40 min (Przygotowanie: 10 min Oczekiwanie 30 min)
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. Pierś podzielić jak na kotlety rozbić troszkę tłuczkiem ale nie za cienko,,ułożyć w naczyniu żaroodpornym lub blaszce (jeden obok drugiego),posypać przyprawa do kurczaka.Pieczarki i cebulkę pokroić w drobną kosteczkę −przesmażyc na oleju..Przestudzić..Na każdy kotlecik kładziemy pieczarki przesmażone z cebulką, nastepnie smarujemy łyżką majonezu i posypujemy startym zółtym serem.Zapiekamy 20−30minut w 170*−180* ps.naczynie można przykryć.

Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

  • 1pierś z kurczaka (podwójna)
  • 20 dag. pieczarek
  • 20 dag. sera żółtego
  • 1 cebula
  • 4-5 łyżek majonezu

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • 24 kwietnia 2010
    aga391653

    tak,ja odgrzewam w mikrofali:)

    +0
  • 12 stycznia 2010
    ela47

    czy te kotleciki nadają się na odgrzewanie

    +0

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

PIERŚ Z KURCZAKA Z PIECZARKAMI I SEREM
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

PIERŚ Z KURCZAKA Z PIECZARKAMI I SEREM

Wydrukuj przepis

PIERŚ Z KURCZAKA Z PIECZARKAMI I SEREM

Zgłoś przepis do moderacji