Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Masz ochotę na fast-food? Zrób sobie domową, tradycyjną zapiekankę z serem, szynką i pieczarkami. Potrzebujesz jedynie świeże pieczarki, chrupiącą bagietkę, ulubioną szynkę i ciągnący się ser. Domowązapiekankę możesz podawać posypaną świeżym szczypiorkiem, a także z dodatkiem keczupu. Smacznego!
Przygotowanie
47 min
Krok 1
15 min
Bagietkę przekrajamy wzdłuż na pół. Ser ścieramy na tarce na małych oczkach, szczypiorek drobno siekamy, szynkę kroimy w kosteczkę.
Krok 2
10 min
Pieczarki kroimy w cieniutkie plasterki i wrzucamy na rozgrzana patelnię, dodajemy szczyptę soli i podduszamy do miękkości.
Po wyciągnięciu polewamy ketchupem i posypujemy szczypiorkiem.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0