Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Bagietkę przekrajamy wzdłuż na pół. Ser ścieramy na tarce na małych oczkach, szczypiorek drobno siekamy, szynkę kroimy w kosteczkę.
Pieczarki kroimy w cieniutkie plasterki i wrzucamy na rozgrzana patelnię, dodajemy szczyptę soli i podduszamy do miękkości.
Bagietkę smarujemy pikantnym sosem, posypujemy żółtym serem, pokrojoną szyneczką i podduszonymi pieczarkami.
Zapiekamy w piekarniku lub mikrofali.
Po wyciągnięciu polewamy ketchupem i posypujemy szczypiorkiem.