Dziękujemy za ocenę przepisu.

Dziękujemy za ocenę komentarza.

Strona główna » Przepisy kulinarne »

SCHAB W CIEŚCIE FRANCUSKIM

upieczony schab zawijamy w ciasto z pieczarkami i zapiekamy w piekarniku
  • upieczony schab zawijamy w ciasto z pieczarkami i zapiekamy w piekarniku
  • upieczony schab zawijamy w ciasto z pieczarkami i zapiekamy w piekarniku
  • czas Łączny czas: 160 min (Przygotowanie: 120 min Oczekiwanie 40 min)
  • porcji Porcji: 0
  • kalorie Kalorie: - kcal / 1 porcję

Smacznego!

Sposób przygotowania

  1. SCHAB UMYĆ I OSUSZYĆ RĘCZNIKIEM PAPIEROWYM.NATRZEĆ PRZYPRAWAMI I POZOSTAWIĆ W LODÓWCE NA 1 GODZINĘ.NASTĘPNIE UPIEC W PIEKARNIKU W RĘKAWIE DO PIECZENIA PRZEZ 45 MINUT.PIECZARKI ZETRZEĆ NA TARCE NA GRUBYCH OCZKACH,CEBULĘ POKROIC W DROBNĄ KOSTKĘ.CEBULĘ I PIECZARKI SMAŻYĆ NA MAŚLE AŻ WYPARUJE SOK WYTWOŻONY PRZEZ PIECZARKI.DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM I DODAĆ NATKĘ PIETRUSZKI.SCHAB PO UPIECZENIU WYSTUDZIĆ I PIECZARKI RÓWNIEŻ.ROZŁOŻYĆ CIASTO FRANCUSKIE,NA CIASTO PIECZARKI Z CEBULKĄ I ZAWINĄC SCHAB.PIEC W PIEKARNIKU NA ZŁOTY KOLOR PRZEZ 40 MINUT.

     SMACZNEGO!!!

Kalorie: - kcal / 0 porcję

Potrzebne składniki:

Komentarze:

Podziel się przepisem ze znajomymi:
Alternate Text
Jesteś zalogowany jako:
Gość
  • Nikt jeszcze nie skomentował tego przepisu. Twój komentarz może być pierwszy!

Logowanie

Nie masz jescze konta ? zarejestruj się

Przypomnij hasło

Masz konto na facebooku lub gmail?

Facebook Google Open ID

Dodaj do książki kucharskiej

SCHAB W CIEŚCIE FRANCUSKIM
-> Dodaj do nowej książki

Podziel się przepisem

SCHAB W CIEŚCIE FRANCUSKIM

Wydrukuj przepis

SCHAB W CIEŚCIE FRANCUSKIM

Zgłoś przepis do moderacji