1

2

Przepisy

SCHAB W CIEŚCIE FRANCUSKIM

5/5 5 4 5 1

przygotowanie: 120 minut

oczekiwanie: 40 minut

Przygotowanie:

SCHAB UMYĆ I OSUSZYĆ RĘCZNIKIEM PAPIEROWYM.NATRZEĆ PRZYPRAWAMI I POZOSTAWIĆ W LODÓWCE NA 1 GODZINĘ.NASTĘPNIE UPIEC W PIEKARNIKU W RĘKAWIE DO PIECZENIA PRZEZ 45 MINUT.PIECZARKI ZETRZEĆ NA TARCE NA GRUBYCH OCZKACH,CEBULĘ POKROIC W DROBNĄ KOSTKĘ.CEBULĘ I PIECZARKI SMAŻYĆ NA MAŚLE AŻ WYPARUJE SOK WYTWOŻONY PRZEZ PIECZARKI.DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM I DODAĆ NATKĘ PIETRUSZKI.SCHAB PO UPIECZENIU WYSTUDZIĆ I PIECZARKI RÓWNIEŻ.ROZŁOŻYĆ CIASTO FRANCUSKIE,NA CIASTO PIECZARKI Z CEBULKĄ I ZAWINĄC SCHAB.PIEC W PIEKARNIKU NA ZŁOTY KOLOR PRZEZ 40 MINUT.

 SMACZNEGO!!!

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: