1

2

Przepisy

Przygotowanie:

Pierś z kurczaka pokroić na paski i usmażyć na rumiano posypać solą, pieprzem i przyprawą do kurczaka, odstawić do wystudzenia. Kapustę pokroić w kostkę, nie szatkować. Cebulę drobno, jabłko w kosteczkę,
paprykę w paseczki jajka na kawałeczki, ser żółty w paseczki. Włożyć wszystkie rozdrobnione składniki do naczynia, dodać drobno pokrojone mięso skropić sokiem z cytryny doprawić do smaku wymieszać z majonezem.

Recenzje

Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny i zbierać punkty w Społeczności WINIARY?
Tu jest miejsce dla Ciebie. Sprawdź zasady >>

Komentarze:

Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się swoją opinią na jej temat? Pamiętaj, iż dodając komentarz po zalogowaniu, zyskujesz punkty w Społeczności WINIARY.

Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: