Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kapustę poszatkować w dość dużą kostkę. Ser feta pokroić w średniej wielkości kosteczkę.
Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić w słupki. Ogórki obrać, pokroić w plasterki, pomidory w kostkę.
Cebulę drobniutko posiekać razem ze szczypiorem, rzodkiewkę pokroić w cieniutkie plasterki
Oliwę wymieszać z sokiem z cytryny, śmietaną, przyprawić do smaku solą, czosnkiem granulowanym, cukrem i pieprzem. Przygotowanym sosem skropić sałatkę, wymieszać.
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Zapisz
Komentarze 0