1

2

Przepisy

Przygotowanie:

  • Masło ucieramy z cukrem pudrem oraz kakao na gładką masę.
  • Herbatniki kruszymy w miseczce na małe kawałeczki.
  • Do masy dodajemy herbatniki oraz rodzynki.
  • Z masy należy utworzyć kulki wielkości wiśni.
  • Kulki obtaczamy w wiórkach kokosowych.
  • Wkładamy do lodówki na 1h.
  • Recenzje

    Chcesz ocenić przepis niczym prawdziwy krytyk kulinarny?
    Tu jest miejsce dla Ciebie!

    Komentarze:

    Smakowała Ci potrawa? Chcesz podzielić się się swoją opinią?

    • yaishii
      ach trufelki :) robiłam kilka ich rodzajów na poprzednie święta, zarówno Wielkanocy jak i Bożego Narodzenia :)

    Poznaj nasze propozycje pełne pomysłów, inspiracji, a jednocześnie tradycyjnego smaku: