Marynata do ryb

Oceń ten przepis!

5/5 5 1 5 1

Spodobał Ci się ten przepis!

  • Przygotowanie 15 min.

  • Porcje 1

5/5 5 1 5 1
  • Spodobał Ci się ten przepis!

składniki:

liczba porcji:

Przygotowanie:

  1. Czosnek przecisnąć przez praskę.
  2. Do miseczki wlać oliwę, spirytus, sok z cytryny.
  3. Następnie dodać zmiażdżony czosnek, utarty imbir, wymieszać. Przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Opis przepisu:

Marynata do ryb to doskonały sposób na dodanie potrawie jeszcze bardziej wyrazistego charakteru. Taką marynatę możesz wykonać samodzielnie. Długość marynowania ryby zależy od intensywności, jaką chcesz uzyskać. Już nawet kilka minut marynowania ryby może znacznie poprawić jej smak. Sprawdź nasz przepis na marynatę do ryb!

Komentarze:

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?

Smakował Ci przepis? Chcesz podzielić się swoją opinią?