Ten przepis możesz dodać do Planera posiłków dostępnego na naszej stronie.
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Składniki
3
porcje
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Żurek Nasza Specjalność WINIARY, podany z jajkami przepiórczymi i chipsami z boczku, to dokonały sposób na Wielkanoc pełną wspaniałych aromatów i wyśmienitych smaków. Ta zupa prezentuje się naprawdę wyjątkowo na świątecznym stole.
Przygotowanie
26 min
Krok 1
10 min
Żurek Nasza Specjalność WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.
Krok 2
10 min
Jajka przepiórcze wrzuć do wrzącej wody i gotuj 5 minut. Plastry boczku podsmaż na patelni lub podpiecz w piekarniku (w 200°C przez ok 10 minut), aż będą chrupiące.
Krok 3
1 min
Zupę podaj z ugotowanymi na twardo i przekrojonymi na pół jajkami przepiórczymi oraz chipsami z boczku i udekoruj rzeżuchą.
Krok 1
z
3
Żurek Nasza Specjalność WINIARY przygotuj według przepisu na opakowaniu.
Krok 2
z
3
Jajka przepiórcze wrzuć do wrzącej wody i gotuj 5 minut. Plastry boczku podsmaż na patelni lub podpiecz w piekarniku (w 200°C przez ok 10 minut), aż będą chrupiące.
Krok 3
z
3
Zupę podaj z ugotowanymi na twardo i przekrojonymi na pół jajkami przepiórczymi oraz chipsami z boczku i udekoruj rzeżuchą.
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0