Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Poprzedniego dnia wieczorem namoczyć opłukane grzyby
Krok 2
25 min
Nazajutrz ugotować je w tej samej wodzie
Krok 3
5 min
Umyte i obrane ziemniaki pokroić w kostkę i zalać bulionem, dodać kilka ziarenek smaku i pozostałe przyprawy oraz grzyby
Krok 4
20 min
Gotować około 20 minut, następnie podprawić lekko przyrumienioną zasmażką z masła i mąki, Jeśli ktoś lubi dodaje zieleninę.
Krok 1
z
4
Poprzedniego dnia wieczorem namoczyć opłukane grzyby
Krok 2
z
4
Nazajutrz ugotować je w tej samej wodzie
Krok 3
z
4
Umyte i obrane ziemniaki pokroić w kostkę i zalać bulionem, dodać kilka ziarenek smaku i pozostałe przyprawy oraz grzyby
Krok 4
z
4
Gotować około 20 minut, następnie podprawić lekko przyrumienioną zasmażką z masła i mąki, Jeśli ktoś lubi dodaje zieleninę.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0