Ten przepis możesz dodać do Planera posiłków dostępnego na naszej stronie.
Kliknij w przycisk poniżej "Dodaj do My Menu Plan", żeby urozmaicić swój jadłospis lub wejdź do My Menu Plan z poziomu menu strony, zaloguj się i wybieraj spośród setek przepisów, które dla Ciebie przygotowaliśmy. Dowiedz się więcej o Planerze posiłków i zaplanuj swoje menu.
Dodaj do My Menu Plan
Aby kontynuować, załóż konto lub zaloguj się
Zaloguj się lub załóż konto
Składniki
3
porcje
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Kolorowa zupa wiosenna to prawdziwa gratka dla wielbicieli nowalijek. Gotujemy ją na Rosole z kury z makaronem WINIARY, z dodatkiem podsmażanych na maśle młodych warzyw: kalarepki, marchewki, szparagów i ziemniaków. Do tego mnóstwo zieleniny: liście szpinaku, koperek, szczypiorek i natka pietruszki. Zupa wiosenna to same pyszności!
Przygotowanie
37 min
Krok 1
5 min
Warzywa oczyść i pokrój w słupki.
Krok 2
5 min
Podsmaż na maśle około 5 minut i podlej litrem wody.
Krok 3
7 min
Zagotuj i wsyp Rosół.
Krok 4
7 min
Dodaj szpinak i gotuj przez 7 minut.
Krok 5
2 min
Na koniec dodaj zieleninę.
Krok 6
1 min
Dopraw do smaku.
Krok 1
z
6
Warzywa oczyść i pokrój w słupki.
Krok 2
z
6
Podsmaż na maśle około 5 minut i podlej litrem wody.
Krok 3
z
6
Zagotuj i wsyp Rosół.
Krok 4
z
6
Dodaj szpinak i gotuj przez 7 minut.
Krok 5
z
6
Na koniec dodaj zieleninę.
Krok 6
z
6
Dopraw do smaku.
Przepis w formacie PDF
Udostępnij
Zgoda na przejście na stronę zewnętrzną
Kliknąłeś link, który prowadzi do strony zewnętrznej. Pamiętaj, że nie ponosimy odpowiedzialności za treści tam zamieszczane. Więcej o naszej polityce przeczytasz tutaj.
lite
Dziękujemy za ocenę!
Czekamy na Twoją recenzję!
Oceniłeś już ten przepis/produkt.
Podziel się swoją opinią. Wystaw ocenę, zaznaczając odpowiednią liczbę gwiazdek.
Komentarze 0